Masszázs

Bioptron fényterápia

A kezelésről…

A  Bioptron lámpa alkalmazásával kapcsolatban mellékhatást  nem tapasztalható, viszont a gyógyulási idő  lényegesen rövidebb lehet. Önállóan vagy kiegészítő kezelésként is igyénybe vehetjük . Harmonizálhatja a sejtanyagcsere folyamatokat, felerősítheti az immunrendszert. Továbbá ösztönözheti a regeneráló és helyreállító folyamatokat a teljes szervezetben (nem csak a kezelés területén). Elősegítheti a sebgyógyulást, kiválóan alkalmazható kozmetikai és bőrproblémák esetén (ráncok, szarkalábak, kis hegek, akne, herpesz). Többszörösére növelheti a kozmetikumok hatását. A színterápiás kezeléssel már betegségcsoportokat is lehet gyógykezelni. Immunerősítő, salaktalanító, emésztést javító programok ezt a célt is szolgálják. A biológiai hatásfok megsokszorozódhat, ha a kezelést egy óra múlva megismételjük.

Alkalmazási spektruma a meghűléstől és egyéb hétköznapi panaszokig terjedhet. A polarizált fénnyel való kezelés az akut megbetegedéseknél gyorsabban vezethet jó eredményhez, míg a krónikus zavaroknál hosszabb alkalmazás szükséges. Egyéb egészségi problémák esetén is kedvező lehet. Pl: alvászavarok, depresszió, szemgyulladás, rekedtség, köhögés, fülcsengés, bőrproblémák, tanulási nehézségek, menstruációs panaszok… A bipoptron lámpás kezelés nagyon jól kombinálható test és fülgyertyázással.

    Mikor ajánlott?

    • Fájdalmakra a test különböző területein
    • Bőrproblémák (nehezen gyógyuló sebektől gyulladásokig)
    • Kozmetikai alkalmazás (ráncok, arcápolás…)
    • Megfázás, meghűlés, torokfájás,
    • Alvászavar, köhögés, fülfájás

    Mikor nem ajánlott?

    Mellékhatása nem ismert, biztonságos és hatékony kezelési mód.

    Hogyan történik a kezelés..

    A BIOPTRON fény minimális hőhatást keltve hatol be a bőr felületén, nem károsítja a bőrt és nincsenek ismert mellékhatásai – mivel a fényből kiszűri a káros sugarakat! A kezelés időtartama területtől és problámától függően lehet 5-20 perc

    Mit tehetünk magunkért otthon?

    Fordítsunk elég időt a pihenésre, alvásra, regenerálódásra, adjuk meg szervezetünknek azt ami jár neki! Jusson eszünkbe a folyadék fogyasztás, víz, tea, frissenfacsart gyümölcslé formályában.

    Ha szeretne információt kérni vagy időpontot foglalni, vegye fel velem a kapcsolatot!

    4 + 4 =